Monday, May 07, 2007

siste nytt

Det har vært stille på utstillingsfronten en god stund nå, men til helgen starter vi opp igjen med NKK Kristiansand. Jeg begynner å få abstinenser nå. Cachemire og Gaia skal i ilden, Gaia mangler bare et storcert for å bli champion. Det skal bli moro å se igjen valpene etter Ciachi og Amara også. De er blitt 4 uker allerede.

Kombinasjonen Cachemire og Chenespace Insigne er gjentatt, og vi håper på flere avkom denne gangen. Deres eneste datter Kamille er blitt en svært vakker dame. Valper ventes forhåpentligvis i begynnelsen av juli på kennel Chenespace i Finland.

Gwenaelle vokser og trives, hun er en usedvanlig livlig, rampete og tøff valp. Jeg klarer ikke å få henne til å stå stille.. Hun har kun en gangart: full gallopp! Det blir en utfordring å vise henne på valpeshow, og hun skal for sikkerhets skyld debutere på spesialen. Jeg har kun et par uker å trene henne på nå (panikk..). Vi har iår byttet ut den antikke campingvogna med en nyere modell med alle faciliteter! Dermed blir det også et par andre lengre utflukter i år.