Saturday, February 07, 2009

Jolie henger fortsatt med!

Jolie er nå i mye bedre form, men hun er slett ikke bra, det er ennå mye utflod. Natt til onsdag trodde jeg det var slutten og skulle ringe veterinæren om morgenen, men heldigvis somla jeg litt for hun kom til hektene igjen! Det er ennå håp om at hun klarer seg, men det er forutsatt at flytningene snart gir seg. Hele fem stk fra Sayot's J-kull er fortsatt i live 11 år gamle! Det er helt fantastisk, stor honnør til oppdretter Maud!

Folk har så smått begynt vinterferien og det har kommet flere firbente gjester til oss. Veldig moro!

Fredag den 13. (merkelig nok var det så mye ledig på flyet da.... ) reiser jeg til Belgia for å hente Havanne. Du verden for en kabal det er å importere... det skal ikke være enkelt.

Søndag den 15. skal Iglesias på sitt første valpeshow! Det er arr av Hovawart klubben i Tønsberg. Det betyr at han snart må i badekaret for første gang, det er alltid spennende å se hvordan de takler det. Noen blir apatiske og er dermed ganske lette å ha med å gjøre, også har du de som blir helt krakilske og nærmest løper avgårde med badekaret på ryggen. Så har du Bonnie, den eneste jeg har med en viss intelligens, du sier ordet "bade" og på et sekund er hun søkk vekk.